Az Elméleti Könytárak

Az Elméleti Könytárak

ápr 06

alister
Kard és Mágia (+háziszabályok)
Lemúria

Alaphelyzet
Amikor meghívtátok pár korsó sörre azt a szerencsétlen, akinek az egész csapata odaveszett a föld alatt, még nem tudtátok, hogy megfogtátok az istenek lábát. A negyedik kör után a tökrészeg férfi elkottyantotta, hogy odalent felfedezték a titokzatos Elméleti Könyvtárak bejáratát, sőt, két sörrel később még a térképet is rátok bízta, amit az odavezető útról rajzolt.

Az Elméleti Könyvtárak a végtelen tudás és hatalom szimbóluma, ahol minden kérdésre megtalálni választ. Azt beszélik, minden valaha volt, minden jelenleg létező, és minden még meg nem írt könyv is megtalálható a polcain. Mind-mind más okból vágytok a tudás kincseire, ám tudjátok, hogy csak együtt van esélyetek a sikerre.

Sebtében expedíciót szerveztetek, és számtalan veszély után most ott álltok egy hat méter magas, duplaszárnyú, felismerhetetlenségig kopott domborművekkel borított bronzajtó előtt, ami fölött félméteres, halvány fénnyel izzó aranybetűkkel ott a felirat: Elméleti Könyvtárak.

Ami várható
Egy némiképpen szürreális és nem teljesen konvencionális dungeon. A föld alatt van, élnek benne szörnyek, némelyiknek kincse is van, meg ilyenek. Az extrák: egzotikus njk-k, szociális kihívások, bizarr helyzetek, egy kvázi végtelen kiterjedésű helyszín, és más színes kis érdekességek.

Karakterek
Előregenerált 3. szintű karakterek.

Foglalások

  1. chomy
  2. Jocó
  3. szabad hely
  4. szabad hely
  5. szabad hely