Inverzió

Inverzió

ápr 06

elGabor
Kard és Mágia
Fomalhaut, Famful 

Alaphelyzet
„———Mung titkosrendőrsége kimagaslóan teljesítette feladatát. Az átlagos utazóknak álcázott idegenek a város kapuit figyelő őrszemek figyelmét kijátszva, a zarándokok közé vegyülve jutottak be Famful városába, majd terveikkel tökéletes összhangban, tudatlanságot mímelve szállás iránt érdeklődtek. A ______________ karavánszerájban töltött délutánt követően az idegenek szétváltak, majd a zarándokok és Mung gyermekei között elvegyülve különböző tranzakciókat hajtottak végre egyes, a városban működő személyiségekkel, illetve kérdéseket tettek fel a város működésével valamint kiemelkedő személyiségeivel kapcsolatban. Tetteiket rendkívüli körültekintéssel, a véletlen ténfergés látszatát keltve hajtották végre.

Este a ______________ karavánszerájban a titkosrendőrség rajtaütött az idegeneken, és rövid tusa után mindannyiukat harcképtelenné tette, egyben a birtokukban található, magas értéket és jelentős pusztító erőt képviselő, kémtevékenység, szabotázs és merényletek elkövetésére kiválóan alkalmas segédeszközöket hivatalból lefoglalta.  Kivégzésükre a városon kívül, a régi sírok között kerül sor Balnochhal, a Patríciussal, a város ellenségével és az arisztokrácia megrögzött hívével azonos időben. A kövezés általi halált Mung missziója és Meránes király képviseletében Mordach aldiakónus jóváhagyta; a halálbüntetés szokványos és haladó szellemű tilalmát ebben a kiemelkedő esetben nem tartotta alkalmazhatónak. ———”

„———Bár a kivégzés megfelelő rendben, az alapvető elővigyázatossági intézkedések betartásával zajlott, előre nem látható, természetfeletti események bekövetkezése miatt az idegenek és vélhető cinkosuk, Balnoch, kereket oldott és jelenleg a várossal szemben magasodó tengeri anomáliában tartózkodik. A struktúra megközelítése több súlyos sérülést és halálesetet okozott Mung gyermekei körében. Merglan szub-diakónus, a ceremóniák mestere a megfutamodó tömeg lábai alá kerülve életét vesztette. Az anomália pontos jellege és céljai ismeretlenek. Elfoglalására és a benne tartózkodók semlegesítésére a napkelte előtti órákban kerül sor.———„

Ami várható
Szürreális kaland a mágia, technológia és alternatív valóságok metszéspontjában. Egy város sorsa a tradíciók és progresszió között.

Karakterek
Előre generált vagy (egyeztetéssel) otthon megalkotott, 4. szintű karakterek. Új karakterek bemesélése lehetséges.

Foglalások

  1. tsaba1
  2. Doc
  3. petyula
  4. lsg404
  5. Szamber